Frakt og Betaling

Henting

Viktig at dette avtales på forhånd i form av å krysse av som alternativ til frakt i «kassen» dersom det er ønskelig å hente varene i butikken i Haraldsgaten 211 I Haugesund.

Frakt

Frakt er 249 ink mva, for hjemmelevering 374 ink mva,- Evnt retur må skje innen 3 uker og være godkjent av Finthus.no.

Når varer leveres til deg leveres det så nærme døren traileren/varebilen kommer på gateplan. Det er VIKTIG at det er plass til trailer og at det kan dras ut jekketralle på hardt underlag (ikke sand eller singel). Hvis ikke må du betale ekstra for liten bil. Når sjåføren har tatt varen ut av bilen er det kundens ansvar å bære det videre. Tapet, maling og andre «småvarer» leveres med hentelapp på posten/postnord. Andre varer kan leveres stort sett med lokalt transportselskap, men det kan variere. Hvis du ikke er tilgjengelig til å motta varen og transportør må snu, for deretter å levere en annen dag tilkommer frakt på nytt tilsendt pr faktura. Du er ansvarlig for å være tilgjengelig på telefonen når transportøren ringer. Finthus.no kan aldri garantere for leveringstid. Transportøren ringer når varen er losset på bil og er på vei ut.

Betaling

Betaling skjer via DIBS Payment Systems på en sikker måte. Beløpet trekkes når vi sender varen fra vårt lager. Eller du kan velge vårt nyeste alternativ som er faktura hjem med Klarna.